Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Se pune apa la fiert intr-o cratita de 6 l impreuna cu rasolul.
Adaugam legumele taiate cubulete si ceapa taiata solzisori si lasam la fiert aproximativ 20 de minute.
Intre timp facem perisoarele.
Orezul inflorit se pune intr-un bol, adaugam carnea, cele 2 oua, sarea si piperul dupa gust si patrunjel verde.
Amestecam compozitia si formam bilute pe care le asezam pe un platou presarat cu faina (pentru a nu se lipii de platou).
Daca zarzavatul este fiert adaugam perisoarele si ketceapul.
Lasam 15-20 de min. la fiert si cand perisoarele s-au ridicat la suprafata potrivim de sare, piper si zeama de varza.
Presaram frunze de telina si patrunjel si mai lasam 15-20 de min. la foc mic.
Gustam si daca dorim mai acra ciorba mai adaugam zeama de varza.
Servim cu smantana si ardei iute.
Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult