Ciorba de pui

de lorenik in Ciorbe, 19 Aug 2013 | 4709 vizualizari

 

Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • 4 aripioare, 2 spate de pui de curte
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • 1 plic bors (6-7 litri de apa)
  • 4-5 linguri de zarzavat
  • 2 oua
  • leustean
  • fidea
  • piper
  • cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se curata,se spala carnea si se pune la fiert. Se spumeaza,dupa 30 de minute de fierbere se adauga la fiert si legumele taiate marunt. Se adauga un praf de sare ,piperul si cimbrul. Dupa inca vreo 20 de minute se adauga zarzavatul si se lasa la foc mic sa fiarba, cand este aproape gata se adauga fideua, borsul. La final se drege cu ou batut si putin leustean dupa gust.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

20.08.2013, 10:50

lorenik 1

21.08.2013, 16:32

da lia e delicioasa....am schimbat oala si nu am mai pus pozik....scuze,
pe viitor o sa fie mai bn

Krystyan Trendy 1

20.11.2013, 10:23

buna ciorbica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec reteta originala