Ciorba de pui "a la grec"

de dariadeea in Ciorbe, 13 Apr 2013 | 5991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi potriviti
  • 1 pastarnac
  • 1/4 telina
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe potrivite
  • carne de pui
  • 2 galbenusuri
  • 300 grame de smantana
  • 5-6 linguri de orez
  • o legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui "a la grec":

Am spalat carnea de pui(am folosit aripile si pulpele ,pe care le-am portionat) si am pus-o la foc intr-o oala de 4 litri cu un pic de sare.Intre timp am curatat legumele si le-am tocat marunt.Orezul l-am spalat bine.

Dupa ce am luat spuma am pus legumele in oala si orezul.Am lasat sa fiarba la foc mic.Cand au fiert toate am adaugat si verdeata.Intr-un bol am pus doua galbenusuri si le-am amestecat bine cu smantana, am luat supa din oala si am turnat in bolul cu smantana pana s-a dizolvat complet si are cat de cat temperatura supei din oala.Am turnat smantana in oala,am pus sare, delicat si bors magic dupa gust si am lasat sa mai dea cateva clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui "a la grec"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui, cu smantana