Ciorba de vacuta

de Alexandra Burz in Ciorbe, 23 Iul 2015 | 5792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vita
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 gulie
  • 1 telina intreaga (radacina+frunze)
  • 2 radacini de patrunjel
  • 300 gr amestec legume pt ciorba
  • 350 ml bulion
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

  • Curatam si spalam bine legumele.
  • Spalam bine carnea si o taiem cubulete.
  • Tocam ceapa, morcovii, gulia, telina, patrunjelul si le calim in putin ulei.
  • Adaugam cubuletele de carne, calim putin si dupa adaugam apa.
  • Punem sare si piper.
  • Lasam sa fiarba 20-25 minute.
  • Adaugam bulionul si legumele congelate.
  • Mai lasam inca 15-20 minute.
  • Servim calda cu smantana si ardei iute.

POFTA BUNA!!

TIPS-URI

1

Puteti drege cu ou si smantana dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu cartofi