Ciorba de varza cu costita afumata

de geobucataras in Ciorbe, 12 Ian 2014 | 7766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza destul de maricica
  • 3-4 bucatale de costita
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un ardeu gras rosu
  • ulei
  • o lingura jumate de bulion
  • sare,piper
  • un cub legume de la knor
  • bors magic de legume de la knorr
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza cu costita afumata:

Pentru inceput taiem varza iar dupa aceea, curatam si taiem cubulete restul de legume( ceapa, morcovu si ardeiul), dupa care punem un pic de ulei la incins si calim ceapa cu morcovul si ardeul,iar dupa ce s-au calit punem varza si un pic de apa aprox.300 ml apa calduta si lasam asa sa fiarba cca.10 min.


Intre timp fierbem costita si o spalam bine.


Dupa ce a fiert o adaugam in ciorba, dupa ce au trecut cele 10 min punem apa calda cat sa acoperim varza iar daca intre timp scade mai adaugam apa calda.


Lasam sa fiarba la foc mediu , intre timp ce fierbe adaugam sare, piper si cubul de legume.


Inainte cu 20 de min de a lua ciorba de pe foc adaugam bulionul si borsul magic ( eu am pus o lingura jum de bors magic) fiecare pune dupa gust.


Ciorba de poate servi si cu smantana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza cu costita afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Andreea Caroline 1

12.01.2014, 20:34

Krystyan Trendy 1

14.01.2014, 08:30

ce ciorbica buna

babi5 1

04.12.2014, 17:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de varza cu ciolan afumat