Ciorba de zarzavat

de nadea68 in Ciorbe, 14 Aug 2013 | 3572 vizualizari

 

Vara o ciorba de zarzavat colorata si gustoasa..

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ceapa
  • dovlecei
  • morcovi
  • mazare
  • ardei
  • rosii
  • pastai
  • praz
  • ulei
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • sare de lamaie
  • leustean
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de zarzavat:

Legumele se spala si se taie in bucati mici.Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.

Intr-o tigaie se caleste ceapa in putin ulei.Dupa ce se inmoie un pic se adauga la restul de legume.

Se lasa la fiert cam 30-40 minute.Se adauga sarea si sucul de rosii.Dupa ce da in clocot se adauga paste sau orez(cam o lingura).Dupa ce pastele sunt gata se aduga sarea de lamaie daca este nevoie.

Se stinge focul si adaugam piperul, leusteanul si busuiocul taiat marunt.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

cand se caleste ceapa se pot adauga bucati de costita taiata felii,

2

in farfurie se poate adauga parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci cu taitei