Ciorba din carne de vacuta a la grec

de COSTEO in Ciorbe, 15 Sep 2013 | 12144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de vaca sau de manzat
  • 2 cepe rosii
  • 2 cartofi
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 ardei capia
  • 2 rosii
  • 2 lamai(sau bors dupa gust)
  • piper
  • cimbru
  • 1 cescuta mica orez
  • smantana
  • 1 ou
  • patrunjel tocat
  • leustean tocat
  • otional 1 mana de fidea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din carne de vacuta a la grec:

Se curata carnea de pielite si de oasele mici,se spala,se taie cuburi mici,se pun la fiert cu 1 litru de apa rece.


Se fierbe la foc mic,pentru ca toxinele sa poata iesi din carne,pana cand da in clocot.Se arunca apa,se spala vasul,se umple oala cu 4 masuri de apa si se lasa sa fiarba cu vasul acoperit 45 minute.Se curata legumele,se spala,se toaca julien,se pun la fiert (fara rosii) pentru 20 minute. Se adauga in supa:orezul fiert,rosiile tocate marunt(decojite),cartofi taiati cubulete,sare,piper,cimbru si zeama de la 2 lamai(sau bors dupa gust,in prealabil adus la temperatura de fierbere) si 1 mana de fidea cine doreste.Se fierb impreuna,7-10 min.Se stinge focul,se decoreaza cu patrunjel si leustean verde tocat fin.


Se serveste ciorba fierbinte ,dreasa cu smantana ,in care s-a batut oul,cu paine de casa sau paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de vacuta a la grec" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

COSTEO 1

16.09.2013, 15:03

Sa ai spor!

diaconta 1

16.09.2013, 15:29

buna ciorbita ai facut Costeo

COSTEO 1

16.09.2013, 15:33

Multumesc dragilor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste