Ciorba rustica

de kamy in Ciorbe, 23 Feb 2011 | 1936 vizualizari

 

Cum stiti l-am taiat pe Marele Ghita si ptr ca am o gramada de carnati trebuie sa fac cat mai multe din ei.Oare gem se poate????
Reteta asta e de la o prietene de a mea Dorina careia ii multumesc....a mancat si Sabina tot din farfurie.
Dupa mine e cea mai rapida ciorba.

 

INGREDIENTE

  • carnati afumati(eu am pus 1 pereche)
  • 4 oua
  • 6-7 catei usturoi
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • sare,piper
  • cimbru
  • frunze dafin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rustica:

Intr-o farfurie batem ouale si adaugam 50 ml lapte in care am desfacut o lingura de faina,sare si piper.


Intr-o tigaie in putin ulei prajim carnatii taiati rondele,dupa care ii punem intr-o oala si adaugam apa peste(cam 3/4 din oala) si 2 frunze dafin.In uleiul ramas facem ouale jumeri.


Lasam sa fiarba carnati 15-20 min.


Amestecam restul de laptele cu 1 lingura faina si adaugam peste ciorba de carnati,potrivim gustul de sare si piper,adaugam usturoiul pisat si mai lasam sa fiarba 5 min.Adaugam ouale jumeri,mai lasam sa dea in 3-4 clocote presaram putin cimbru si gata ciorba.


Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

noi ne punem in farfurie otet de la ardei iuti

2

se poate pune si smantana

3

se poate servi cu crutoane,mamaliga...si ardei iuti,bineanteles

4

dupa ce ati terminat ciorba,pescuiti si aruncati frunzele de dafin....amarasc

5

am facut ciorba intr-o oala de 3l

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rustica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

kamy 1

25.02.2011, 11:27

miuta....ms

kukibella 1

25.02.2011, 14:55

f.bun

kamy 1

26.02.2011, 18:58

bella...puuuup

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra cu afumatura de porc