Ciuperci cu rosii pe pat de mamaliga

de lilik in Mancaruri de post, 20 Noi 2012 | 20250 vizualizari

 

Nimic mai simplu si mai gustos...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr mix de ciuperci cu hribi congelate
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 5 rosii mari.
  • 2 linguri vin alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu rosii pe pat de mamaliga:

Decojim rosiile si le taiem cubulete mici.

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam marunt,apoi le punem intr-o tigaie cu uleiul,sa se caleasca.Cand incep sa se rumeneasca punem ciupercile (fara sa le dezghetam) si le lasam pana scade toata apa pe care o lasa,apoi stingem cu cele 2 linguri de vin alb,iar cand s-a evaporat punem cubuletele de rosie.

Lasam pe foc mic 10 minute(pana scade sosul putin),potrivim de sare si piper,verificam daca sunt gata,apoi dam deoparte si punem patrunjelul verde tocat.

Servim ciupercile pe pat de mamaliga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu rosii pe pat de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci la tuci