Clafoutis cu visine si caise

de mirela0911 in Prajituri, 4 Noi 2012 | 1223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2/3 cup zahar
  • 1/4 cup faina
  • 1 cup lapte
  • 1 zahar vanilat
  • 1 cup visine fara samburi
  • 6 caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine si caise:

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade.


Visinele se curata de samburi si se lasa sa se scurga. Caisele se spala si se taie cubuleme mici. Se lasa deoparte.


Ouale, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza bine pana se topeste zaharul. Se adauga laptele si faina si se mixeaza timp de 30 de secunde.


Intr-o forma de tarta unsa cu unt se aseaza pe fundul acesteia visinele si caisele. Se toarna compozitia peste fructe si se da la cuptor pt cca 40-45 de minute.


Se serveste rece. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mirela0911 1

06.11.2012, 22:24

Va multumesc tuturor!

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:35

MOKUSKA 1

19.05.2014, 14:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu visine