Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor

de Crista_Luca in Dulciuri, 20 Feb 2011 | 3858 vizualizari

 

clătite delicioase ... .nu pot să zic altceva ............. aş mânca într-una =)))

 

INGREDIENTE

Pentru clătite:

  • făină
  • lapte
  • ouă
  • zahăr vanilat
  • un praf sare
  • apă minerală

Crema de castane:

  • 250 gr piure de castane - ungureşti
  • 100 ml frişcă lichidă

Budincă de vanilie

  • lapte
  • 1 plic budincă de vanilie

Topping

  • 100 ml frişcă lichidă
  • 2 gălbenuş de ouă
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor:

Se amestecă ingredientele pt clătite, se mestecă foarte bine să nu fie cocoloaşe. Şi se prăjesc căte una pe rând.


Se mixează frişca. Piureul de castane se sfarmă bine cu furculiţa şi se amescă cu frişca.


Budinca se face conform instrucţiunilor de pe pachet.


Se umple clătitele pe rând cu pireul de castane, si cu budinca, separat, şi se pun într-o tavă unsă cu unt, şi deasupra se pune frişca lichidă amestecată cu gălbenşurile de ou şi se pun la cuptor 10- 15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Clătite cu piure de castane şi topping de frişcă - la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:49

Crista_Luca 1

16.06.2011, 20:57

multumesc fetele

brunetica 1

18.12.2011, 08:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu crema de castane.