Coconut cheesecake

de cristinne in Torturi, 26 Mar 2011 | 4888 vizualizari

 

Suntem mari fani cocos, asa ca acest desert este cel mai bun desert cu nuca de cocos pe care l-am mancat in ultima decada, cel mai pufos, cel mai savuros!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml de smantana dulce pentru frisca ;
  • 500 gr crema dulce de branza (mascarpone)
  • 1 pachet de biscuiti petit beurre (140gr)
  • 1 cana nuca de cocos (proaspata, razuita si prajita usor sau cumparata- fulgi mai mari);
  • 1 ciocolata amaruie (100gr);
  • 150gr zahar brun ;
  • 1 zahar vanilat
  • 75 gr unt;
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coconut cheesecake:

Se face un blat din biscuiti sfarmati si amestecati cu unt topit. Se pune in forma de tarta si se da la cuptor (pt cine vrea mai crocant) pt 10minute. Se scoate si se lasa la racit. Se bate frisca lichida . Se bate separat zaharul vanilat cu zaharul brun (eu l-am rasnitat (pudra) ca sa se topeasca mai repede, asa fac la toate prajiturile) cu branza mascarpone. Se adauga apoi si cana de fulgi de cocos si frisca. Se obtine un amestec destul de consistent si pufos. Daca vi se pare foarte greu de modelat si cam tare,desi nu va fi cazul, dar depinde de gustul fiecaruia, se adauga optional daca aveti in casa si cateva linguri de lichior de cocos, sau un strop de suc de portocale fresh. Se aseaza in forma de tarta tot mixul si se niveleaza . Deasupra am adaugat ciocolata topita cu un pic de unt si am presarat o mana de fulgi de cocos. Se da la rece cateva ore si abia dupa, se scoate inelul detasabil de la forma. Este incredibil de buna! Seamana cu ciocolatica din comert Bounty numai ca e de 10 ori mai buna (pt ca e mai putin dulce, mai pufoasa si mai usoara)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coconut cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Anamaria7 1

27.03.2011, 22:27

vai, ce deliciosenie

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:34

coryna71 1

09.04.2011, 20:22

azi am facut-o si eu,e delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pudding cu mere si sos caramel