Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Dec 2016 | 2424 vizualizari

 

Coltunasii se pot face cu orice umplutura. Pentru post, am ales varianta cu cartofi.
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • Aluatul l-am repetat ca http://www.bucataras.ro/retete/coltunasi-cu-visine-79923.html
  • Umplutura
  • 6 cartofi
  • sare
  • piper
  • o ceapa tocata
  • 4 linguri ulei
  • Sosul l-am luat de aici http://www.bucataras.ro/retete/pui-cu-ciuperci-in-sos-de-rosii-78707.html varianta fara carne.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post):


Cartofii ii fierbem in coaja, dupa ce au fiert, ii lasam la racit putin, apoi ii decojim de coaja si-i zdrobim cu furculita; separat, calim ceapa in ulei, pana ceapa devine aramie pe margini,; adaugam cartofii zdrobiti, amestecam si lasam 4 minute la foc mic, adaugam sare si piper dupa gust. Oprim flacara si lasam la racit.


Facem aluatul dupa reteta de mai sus si umplem cu cartofi, fierbem la foc mediu, intr-o oala incapatoare cu apa si putina sare, cam 7 minute .


Separat facem sosul conform retetei de mai sus.


Se servesc atat calzi cat si reci.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Coltunasii nu se lipesc intre ei, daca, dupa ce au fiert,  adaugati 2 linguri de ulei,incalzit separat intr-o tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Carmen 1

14.12.2016, 14:26

super

-Marius- 1

22.12.2016, 06:47

navidad_2017 1

03.01.2017, 19:50

Foarte, foarte buni! Chiar si numai cu putin unt topit, smantana, sau ulei in care s-a calit ceva ceapa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi deliciosi la cuptor cu vin