Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)

de Ksenya in Mancaruri de post, 12 Dec 2016 | 3547 vizualizari

 

Coltunasii se pot face cu orice umplutura. Pentru post, am ales varianta cu cartofi.
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • Aluatul l-am repetat ca http://www.bucataras.ro/retete/coltunasi-cu-visine-79923.html
  • Umplutura
  • 6 cartofi
  • sare
  • piper
  • o ceapa tocata
  • 4 linguri ulei
  • Sosul l-am luat de aici http://www.bucataras.ro/retete/pui-cu-ciuperci-in-sos-de-rosii-78707.html varianta fara carne.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post):


Cartofii ii fierbem in coaja, dupa ce au fiert, ii lasam la racit putin, apoi ii decojim de coaja si-i zdrobim cu furculita; separat, calim ceapa in ulei, pana ceapa devine aramie pe margini,; adaugam cartofii zdrobiti, amestecam si lasam 4 minute la foc mic, adaugam sare si piper dupa gust. Oprim flacara si lasam la racit.


Facem aluatul dupa reteta de mai sus si umplem cu cartofi, fierbem la foc mediu, intr-o oala incapatoare cu apa si putina sare, cam 7 minute .


Separat facem sosul conform retetei de mai sus.


Se servesc atat calzi cat si reci.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Coltunasii nu se lipesc intre ei, daca, dupa ce au fiert,  adaugati 2 linguri de ulei,incalzit separat intr-o tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu cartofi si sos de ciuperci (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Carmen 1

14.12.2016, 14:26

super

-Marius- 1

22.12.2016, 06:47

navidad_2017 1

03.01.2017, 19:50

Foarte, foarte buni! Chiar si numai cu putin unt topit, smantana, sau ulei in care s-a calit ceva ceapa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus și smântână

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Cremșnit Duo

ieri la 19:05

Salata cazaceasca cu sfecla rosie ,fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Amandine de post (2)