Cornulete de post umplute cu rahat

de Valclaudia in Dulciuri, 23 Noi 2014 | 6889 vizualizari

 

cu lapte de soia. Dupa reteta Polianei,careia ii multumesc! >:d

 

INGREDIENTE

  • 180 gr. margarina
  • 100 ml lapte de soia
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 plic zahar vanilat
  • un praf de sare
  • 100 gr. zahar pudra
  • 550 gr. faina alba
  • coaja de portocala confiata macinata, dupa gust
  • 300 gr. rahat
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete de post umplute cu rahat:

Incalzim usor laptele de soia, adaugam praful de sare si zaharul vanilat + plicul de drojdie uscata. Se lasa cateva minute deoparte.


Margarina la temperatura camerei se amesteca cu zaharul pudra.


Adaugam coaja de portocala confiata,faina si laptele de soia.


Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat elastic pe care-l acoperim si il lasam la dospit pentru 30minute in loc ferit de curenti.


Rupem cate o bucata din aluat ( de marimea unui mar), o intindem pe masa de lucru infainata, impartim aluatul in 8, asezam cate o bucatica de rahat la baza fiecarei bucati, rulam si asezam cornuletele in tava pe hartie de copt.


Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Coacem cornuletele, le pudram cu zahar si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete de post umplute cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

23.11.2014, 13:39

La favorite merge !!!

mirela0911 1

23.11.2014, 15:27

Delicioase!

Rocsi 1

23.11.2014, 20:58

Iau si eu cateva!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete