Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza

de mihaelaM in Porc, 10 Apr 2011 | 5105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cotlet
  • cartofi
  • basilico
  • piper alb
  • cimbru
  • delicat
  • condimente pt cartofi
  • 1rosie
  • varza dulce
  • 1morcov
  • otet, ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza:

Curatam cartofii si ii taiem pai si ii punem sa se prajeasca.


Am pus tigaia sa se incinga dupa care m-am apucat sa tai cotletul felii dar nu inainte de a-l spala bine si a-l lasa sa se scurga .Am taiat felii si am condimentat. O data feliile taiate si condimentate si tigaia incinsa punem la prajit.


Intre timp ne apucam de varza sa o taiem marunt,dar sa nu uitam de cartofi ca altfel se ard,daca sunt gata ii scoatem si ii condimentam dupa care ii acoperim.


Peste varza taiata mai punem si o rosie taiata marunt si morcovul dat pe razatoare(pe cea mica),otet,ulei,sare dupa gust.


Cam atat, hai sa va arat ce a iesit


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet condimentat (la dry cooker)cu cartofi pai si varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mihaelaM 1

11.04.2011, 10:29

scuze luk ca te-am lasat la urma

mihaelaM 1

20.04.2011, 16:25

azizule

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:23

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume