Cotlet de porc cu sos de rodie

de ianculubita in Porc, 25 Aug 2013 | 5122 vizualizari

 

Recomand acest cotlet cu un sos dulce-acrisor,intr-un cuvant delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 4cotlete
  • condimente pentru carne de porc
  • 1ardei rosu iute
  • 50ml ulei
  • 1lingura unt
  • 1rodie
  • 1portocala
  • 1pahar cu vin
  • 1lingura amidon
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de rodie:

Intr-un castron punem cotletele condimentate din belsug,ardeiul iute taiat,ulei,amestecam carnea,acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider pana a doua zi sau cateva ore daca sunteti presati de timp;

rasturnam apoi intr-o tava carnea cu tot cu ulei,adaugam zeama de portocala,zeama de la 1/2rodie cu tot cu seminte,vinul,putina apa,acoperim tava si lasam la cuptor la foc mic 1h;

dupa acest timp,scurgem sosul din tava intr-o tigaie,adaugam untul,amidonul dizolvat in putina apa rece,iar cand incepe sa se ingroase,stoarcem cealalta jumatate de rodie cu seminte;

daca sosul e prea gros,adaugam putina apa,condimentam si oprim focul.

Servim cotletul pe o farfurie cu o insula de piure de cartofi,sosul si seminte de rodie  deasupra.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

va recomand sa folositi 2rodii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de rodie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor - Reteta unui preparat usor si gustos