Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)

de vero_closca in Porc, 19 Sep 2010 | 3381 vizualizari

 

delicios acest cotlet si se prepara in maxim 30 minute! maxim,am zis!!!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 2 linguri ulei de masline aromat(eu am folosit din cel cu usturoi si piper)
  • 1 lingura ierburi aromate de Provance
  • 500g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca supa de legume(eu am folosit de vita:))
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200):

se condimenteaza cotletul cu ierburile aromate,cu piper si se se pun intr-o tigaie de teflon cu cele 2 linguri de ulei.


cand se albeste carnea pe o parte se intoarce repede pe cealalta parte si astfel tot sucul se pastreaza in friptura.


cand incepe sa devina aurie carnea se acopera cu un capac si se lasa asa cam 10 minute.


se da carnea la o parte sau se scoate si se pastreaza la cald si se adauga rosiile.dupa ce se calesc usor se stinge cu supa,se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc iute sa scada putin.


se serveste cotletul alaturi de rosii si sosul care rezulta!


este delicioasa si foarte frageda aceasta friptura!iar rosioarele completeaza acest preparat.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

20.09.2010, 21:05

la cat mai multe retete........felicitari,Vero!

vero_closca 1

20.09.2010, 21:58

multumesc mult, medi!

elena1988 1

08.02.2011, 13:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Minuturi reci cu branza, ceapa si chimen

de Ancutsa 5

ieri la 14:11

Pizza de toamna cu aluat nedospit

de Ancutsa 5

ieri la 11:55

Supa crema de dovleac cu ghimbir servita cu grisine in sunculita crud uscata

ieri la 10:35

Desert tort cu nuca, vin alb si trandafiri

de Ancutsa 5

pe 18.10 la 22:34

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos mediteranean