Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)

de vero_closca in Porc, 19 Sep 2010 | 2952 vizualizari

 

delicios acest cotlet si se prepara in maxim 30 minute! maxim,am zis!!!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc cu os
  • 2 linguri ulei de masline aromat(eu am folosit din cel cu usturoi si piper)
  • 1 lingura ierburi aromate de Provance
  • 500g rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca supa de legume(eu am folosit de vita:))
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200):

se condimenteaza cotletul cu ierburile aromate,cu piper si se se pun intr-o tigaie de teflon cu cele 2 linguri de ulei.


cand se albeste carnea pe o parte se intoarce repede pe cealalta parte si astfel tot sucul se pastreaza in friptura.


cand incepe sa devina aurie carnea se acopera cu un capac si se lasa asa cam 10 minute.


se da carnea la o parte sau se scoate si se pastreaza la cald si se adauga rosiile.dupa ce se calesc usor se stinge cu supa,se potriveste gustul de sare si piper si se lasa la foc iute sa scada putin.


se serveste cotletul alaturi de rosii si sosul care rezulta!


este delicioasa si foarte frageda aceasta friptura!iar rosioarele completeaza acest preparat.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet fraged cu rosii cherry (reteta nr. 200)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bucataras Medi 1

20.09.2010, 21:05

la cat mai multe retete........felicitari,Vero!

vero_closca 1

20.09.2010, 21:58

multumesc mult, medi!

elena1988 1

08.02.2011, 13:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos mediteranean