Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford

de Bucataras in Oaie, 17 Apr 2011 | 3713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  10 cotlete de miel , groase de cel mult 1,5 cm
  • Pentru marinada:
  • sucul de la o rosie bine coapta
  • 1 lingura de usturoi tocat (15 gr)
  • 1 lingura de ghimbir proaspat tocat
  • 1/4 cana de coriandru tocat (60 gr)
  • 1/4 cana de cidru de mere
  • 1 lingurita de mustar uscat (5 gr)
  • 3 lingurite  zahar brun (30 gr)
  • 1/2 cana de ulei de masline (125 ml)
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford:

Puneti cotletele de miel intr-o pungamare de plastic etansa


Amestecati bine ingredientele pentru marinada intr-un vasrime medie si turnati marinada coetele de miel. Lasati l frigider timp de 6 ore


Scoateti cotletele marinate din punga si presati-le cu un prosop de hirtie, aruncati marinada care a mai ramas


Incalziti gratarul la o temperatura moderata sau la 190 C


Stropiti cotletele cu ulei si asezonati-le cu sare si piper


Lasati circa 5 minute cotletele pe gratar pe fiecare parte.


Dupa ce le-ati luat de pe gratar, puneti-le in folie de aluminiu si lasati-le sa se raceasca 5 minute inainte de a le taia.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

DIANA B 1

06.09.2011, 14:18


Am zis tot

Kori 1

17.10.2011, 00:32

iar miel? nu se poate, mi-e o pofta de mor nu ma mai uit la restul retetelor cu miel ca e de rau, arata super delicioase

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastramă de oaie la rotisor