Crema Alba

de Pinkutza in Dulciuri, 16 Aug 2010 | 6568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar cu lapte
  • 1 lingura de faina(cu varf)
  • 1 lamaie
  • 200g unt
  • 6-7 linguri zahar pudra  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema Alba:

Jumatate din lapte se pune la fiert,iar in cealalta jumatate se desface faina si se toarna peste laptele care fierbe la foc potrivit lasand sa fiarba pana devine ca o ciulama apoi se da la rece.Separat se freaca untul cu zaharul pana se face o spuma se adauga laptele cu faina,se amesteca,se toarna cate putina zeama de la o lamaie si coaja rasa.Se freaca pana devine omogena si se serveste la pahar sau se ung foile de pandispan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema Alba" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajiturica TEO