Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se curata ciupercile,se spala se taie si se pun la fiert (doar 1,2kg),in 2 litri de apa si o lingurita de sare.
Dupa ce au fiert bine ciupercile,le scurgem de apa (nu aruncam apa),si cu ajutorul unui blender facem din acestea o crema.
Adaugam din apa cat sa arate ca o ciulama mai groasa.
Pieptul de pui taiat cubulete se caleste in unt.Dupa ce s-a rumenit se adauga ciupercile ramase si se lasa sa scada apa pe care acestea o lasa.
Se adauga si piurelul de ciuperci,patrunjelul tocat marunt,sare si piper si se mai tin 10 minute pe foc.
Crema de ciuperci se serveste calda,alaturi de crutoane din paine
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult