Crema de ciuperci cu pui

de Laly in Pui, 22 Sep 2010 | 4191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg ciuperci proaspete
  • 1 piept de pui
  • 100 gr unt
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciuperci cu pui:

Se curata ciupercile,se spala se taie si se pun la fiert (doar 1,2kg),in 2 litri de apa si o lingurita de sare.

Dupa ce au fiert bine ciupercile,le scurgem de apa (nu aruncam apa),si cu ajutorul unui blender facem din acestea o crema.

Adaugam din apa cat sa arate ca o ciulama mai groasa.

Pieptul de pui taiat cubulete se caleste in unt.Dupa ce s-a rumenit se adauga ciupercile ramase si se lasa sa scada apa pe care acestea o lasa.

Se adauga si piurelul de ciuperci,patrunjelul tocat marunt,sare si piper  si se mai tin 10 minute pe foc.

Crema de ciuperci se serveste calda,alaturi de crutoane din paine

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciuperci cu pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crispy din muschiulet de pui