Crema de zahar ars

de Bya Ralu in Dulciuri, 21 Ian 2012 | 1732 vizualizari

 

un desert de-al meu care imi place foarte mult!va astept si pe voi

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1l lapte
  • 5 linguri zahar(compozitie)si 4 linguri pentru glazura
  • esenta vanilie,migdale,rom
  • stafide
  • coaja de lamaie rasa si portocale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:


Punem ouale intr-un castron,le batem bine,adaugam laptele si cele 5 linguri de zahar.Pe o farfurie punem 2 linguri de stafide inmuiate in rom,dupa care se adauga in compozitie,adaugam si esentele si coaja de lamaie rasa si de portocale.


Intr-o oala punem cele 4 linguri de zahar si punem la foc,asteptam sa se topeasca dupa care glazuram cu grija oala.Se adauga compozitia si se pune la cuptor timp de 45 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

22.01.2012, 19:16

eu am facut doar de 2 ori...mama mea facea

Micutza Luana 1

24.03.2013, 16:42

ffff buna si eu vreauuu

Bya Ralu 1

24.03.2013, 17:04

next time,daca iti da iubi)))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mere si crema de zahar ars