Crema de zahar ars

de Bya Ralu in Dulciuri, 21 Ian 2012 | 3181 vizualizari

 

un desert de-al meu care imi place foarte mult!va astept si pe voi

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1l lapte
  • 5 linguri zahar(compozitie)si 4 linguri pentru glazura
  • esenta vanilie,migdale,rom
  • stafide
  • coaja de lamaie rasa si portocale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

 

Punem ouale intr-un castron,le batem bine,adaugam laptele si cele 5 linguri de zahar.Pe o farfurie punem 2 linguri de stafide inmuiate in rom,dupa care se adauga in compozitie,adaugam si esentele si coaja de lamaie rasa si de portocale.

Intr-o oala punem cele 4 linguri de zahar si punem la foc,asteptam sa se topeasca dupa care glazuram cu grija oala.Se adauga compozitia si se pune la cuptor timp de 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rose petal flan