Crema de zahar ars

de Rocsi in Prajituri, 26 Aug 2012 | 2638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 litru de lapte
  • 12 linguri zahar
  • 6 oua
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Laptele il fierbem apoi il lasam sa se racoreasca.

Intr-o cratita punem 5 linguri de zahar si o asezam pe foc.

Lasam sa se caramelizeze si il imprastiem si pe peretii cratitei.

Dam deoparte si lasam sa se racoreasca putin.

Mixam ouale spuma cu restul de zahar.

Incorporam laptele, apoi zaharul vanilat si coaja rasa de lamaie.

Turnam acest amestec in cratita cu caramel.

Dam crema in cuptorul incins la o temperatura potrivita.

O lasam pana este bine inchegata si prinde o crusta maronie deasupra.

Cand este gata o lasam sa se racoreasca, apoi o dam apoi la frigider.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

mirela0911 1

27.08.2012, 22:28

Vai Rocsi, de cand poftesc la asa ceva!

Rocsi 1

28.08.2012, 10:55

Poliana!

Rocsi 1

28.08.2012, 10:55

Multumesc Mirela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars