Crema de zahar ars

de nadea68 in Dulciuri, 20 Aug 2013 | 1439 vizualizari

 

Dulcele copilariei...

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 10 oua
  • vanilie
  • 200g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de zahar ars:

Laptele se fierbe.Se adauga vanilia si zaharul.Se lasa la racit.


Ouale se bat bine si se adauga la laptele racit.Se amesteca.


Mai departe eu am folosit forme mici pentru budinca .Se pune cate o lingura de zahar si un strop de apa.Se lasa la topit pana se caramelizeaza.


Se umple cu lapte+oua.Se lasa la cuptor pentru 30-40 minute.(fiind forme mici se coc mai repede)


Dupa ce sunt gata ,se racesc si se tin in frigider pentru cateva ore.


Se scot ,se rastoarna pe farfurie si....Pofta buna! :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

20.08.2013, 21:19

nadea68 1

20.08.2013, 21:25

lucy2002 1

24.08.2013, 18:22

CE POFTA MI-AI FACUT...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de zahar ars si migdale caramelizate