Crostata cu nutella

de Andreea Caroline in Prajituri, 7 Ian 2012 | 6891 vizualizari

 

simplu de facut si delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 125 gr margarina
  • 125 gr zahar
  • 450 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 borcan nutella
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostata cu nutella:

Oul si galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam margarina,care trebuie sa fie la temperatura camerei si praful de copt.


Se amesteca bine dupa care adaugam faina si se amesteca pina devine un aluat potrivit de tare,ca cel pentru paine.


Se ia o tava rotunda si se unge cu margarina.


Pe planul de lucru luam 3/4 din aluat si il intindem cu ajutorul unui sucitor.


Cu aceasta foaie de aluat imbracam tava.


Nu uitam sa ii facem bordura.


Apoi intindem nutella peste aceasta foaie iar din restul de aluat se intinde o alta foaie din care taiem fisii subtiri cu care ornam crostata pe deasupra.


Se da la cuptorul preincalzit,la 200 grade ptr 20 minute.


Se scoate,se lasa sa se raceasca si se pudreaza.

 

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate pune gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostata cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ionela2682 1

07.01.2012, 20:02

MIUTA 1

08.01.2012, 18:20

Imi placeeeee

mena29 1

09.01.2012, 14:04

Buna,buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crostata cu piersici si caise