Crostata cu nutella

de Andreea Caroline in Prajituri, 7 Ian 2012 | 6335 vizualizari

 

simplu de facut si delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 125 gr margarina
  • 125 gr zahar
  • 450 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 borcan nutella
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostata cu nutella:

Oul si galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam margarina,care trebuie sa fie la temperatura camerei si praful de copt.


Se amesteca bine dupa care adaugam faina si se amesteca pina devine un aluat potrivit de tare,ca cel pentru paine.


Se ia o tava rotunda si se unge cu margarina.


Pe planul de lucru luam 3/4 din aluat si il intindem cu ajutorul unui sucitor.


Cu aceasta foaie de aluat imbracam tava.


Nu uitam sa ii facem bordura.


Apoi intindem nutella peste aceasta foaie iar din restul de aluat se intinde o alta foaie din care taiem fisii subtiri cu care ornam crostata pe deasupra.


Se da la cuptorul preincalzit,la 200 grade ptr 20 minute.


Se scoate,se lasa sa se raceasca si se pudreaza.

 

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate pune gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostata cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

07.01.2012, 20:02

MIUTA 1

08.01.2012, 18:20

Imi placeeeee

mena29 1

09.01.2012, 14:04

Buna,buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crostata cu piersici si caise