Crostata cu nutella

de - Andreea - in Prajituri, 7 Ian 2012 | 9702 vizualizari

 

simplu de facut si delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 galbenusuri
  • 125 gr margarina
  • 125 gr zahar
  • 450 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 borcan nutella
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostata cu nutella:

Oul si galbenusurile se amesteca bine cu zaharul, apoi adaugam margarina,care trebuie sa fie la temperatura camerei si praful de copt.

Se amesteca bine dupa care adaugam faina si se amesteca pina devine un aluat potrivit de tare,ca cel pentru paine.

Se ia o tava rotunda si se unge cu margarina.

Pe planul de lucru luam 3/4 din aluat si il intindem cu ajutorul unui sucitor.

Cu aceasta foaie de aluat imbracam tava.

Nu uitam sa ii facem bordura.

Apoi intindem nutella peste aceasta foaie iar din restul de aluat se intinde o alta foaie din care taiem fisii subtiri cu care ornam crostata pe deasupra.

Se da la cuptorul preincalzit,la 200 grade ptr 20 minute.

Se scoate,se lasa sa se raceasca si se pudreaza.

TIPS-URI

1

in loc de nutella se poate pune gem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostata cu nutella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

07.01.2012, 20:02

MIUTA 1

08.01.2012, 18:20

Imi placeeeee

mena29 1

09.01.2012, 14:04

Buna,buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Crostata cu piersici si caise