Cum se face sucul de rosii

de Andreea Caroline in Conserve, 24 Aug 2013 | 4182 vizualizari

 

Cum se face sucul de rosii. Reteta am preluat-o de la Diaconita >:D< ... E prima oara cand fac suc de rosii...Aveam o teama ca se va strica ,etc...dar cum am avut multe rosii m-am gandit ca nu merita sa le arunc si asa m-am pus pe treaba !!! Foarte simplu !!!

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

Cum se face sucul de rosii. Eu nu am separator ptr rosii asa ca m-am pus, am spalat rosiile si le-am rupt coditele.


Le-am taiat in patru si le-am pus in robotul de bucatarie.Cand s-au facut ca un suc le-am trecut prin sita ptr a putea separa semintele.


Apoi am pus totul intr-o oala si am dat la fiert la foc potrivit pana ce compozitia a scazut.Se adauga sare si zahar in cazul in care sucul e prea acrisor.Se lasa sa scada dupa preferinta fiecaruia...la ca de gros doriti sa fie sucul de rosii :)


Am spalat sticlele,le-am uscat foarte bine si am turnat in ele sucul de rosii fierbinte.


Le-am invelit intr-o patura si le-am lasat pana s-au racit.


Apoi le punem in camara si le folosim la nevoie :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

24.08.2013, 16:48

Rocsi 1

24.08.2013, 21:17

Si eu am facut dar cu tot cu seminte si le-am oparit inainte ca sa le decojesc. Foarte bun

mamaieelena 1

24.08.2013, 21:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă din cotlet de porc

de Ancutsa 5

ieri la 22:04

Tort Împărătesc

de Ancutsa 5

ieri la 21:33

Pui intreg cu legume la cuptor

de Ancutsa 5

ieri la 20:50

Desert prajitura cu vanilie si fructe de padure

de Ancutsa 5

ieri la 20:31

Desert inghetata de cafea si ciocolata

de Ancutsa 5

ieri la 20:19

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii