Desert cheesecake cu mure

de trifadalia in Torturi, 10 Iul 2018 | 2500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru crema de branza
  • 500 gr crema de branza
  • 500 ml frisca lichida
  • 1 plic de zahar vaniliat
  • 150 gr zahar pudra
  • 15 gr gelatina
  • 100 ml lapte cald
  • 100 ml apa
  • 200 gr mure
  • pentru blat:
  • 400 gr biscuiti
  • 200 gr unt topit
  • Pentru toppingul de mure
  • 200 gr mure
  • 30 gr zahar
  • 15 gr gelatina
  • 100 ml apa
Portii: 25
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu mure:

Se macina biscuitii si se amesteca cu untul topit, pana la omogenizare. Se pun biscuitii intr-o tava cu peretii detasabili si se preseaza bine. Peste ei pe margine se asaza murele, apoi tava se da la rece pentru 20 de minute.

Pentru crema se amesteca crema de branza (eu nu am avut crema de branza deci am amestecat branza de vaci su smantana pana a iesit o pasta mai moale) cu zaharul pana se dizolva bine. Intre timp se pune gelatina la hidratat in apa rece pentru 10 minute, dupa care gelatina se amesteca in laptele caldut. Se lasa deoparte.

Se pune frisca peste crema de branza rezultata si se bate incet 5 minute. Se adauga peste laptele caldut treptat pana ce se incorporeaza. Crema rezultata se toarna peste biscuiti, apoi se da totul la rece jumatate de ora.

Pentru jeleu se blendeaza murele, apoi se pun pe foc impreuna cu zaharul pana ce incep sa fiarba. Se da deoparte pana ajunge la temperatura camerei. Gelatina se pune la hidratat in apa rece 10 minute, apoi se adauga peste toppingul de mure. Se mai lasa 5 minute si se toarna peste crema de branza. Se da la rece de pe o zi pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

trifadalia 1

12.07.2018, 15:34

a fost delicios, s-a mancat rapid

mirela0911 1

13.07.2018, 08:38

Imi place!

miki_a 1

16.07.2018, 08:59

Sigur a fost un deliciu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4847 puncte

oanapl

1550 puncte

mihaelar63

1439 puncte

madi_marin

1092 puncte

Rocsi

749 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu fructe de padure