Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere)

de Catalina L in Dulciuri, 10 Mai 2019 | 5621 vizualizari

 

 "Retete pentru mese in familie"
Minunat ! Rapid de facut, fara coacere , dati la frigider 4 ore si este gata
https://www.blogulluicatalina.com/2019/03/cheesecake-rapid-cu-branza-de-vaci-si.html

 

INGREDIENTE

  • 7 biscuiți digestivi @McVities
  • 40 g de unt
  • 500 g de branza cremoasa de vaci 40%
  • 4 foi de gelatina
  • sucul si coaja rasa de la o lamaie bio
  • 75 g de zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere):

Pregatiti forma. A mea era rotunda cu peretii detasabili si de marime de 18 cm. Am pus hartie de copt pe fund si am imbracat peretii in folie alimentar.

Mixati biscuitii si topiti untul. Amestecati impreuna si puneti biscuitii pe fundul formei apasand bine.

Dati la rece.

Puneti la-nmuiat gelatina intr-un bol cu apa rece.

Intr-un castron sau in bolul robotului amestecati branza cu zaharul

timp de 5 minute.

Adaugati coaja rasa de lamaie. Intr-o craticioara mica puneti la-ncalzit sucul de lamaie cu 2 linguri de apa.

Aduceti lz fierbere, luati de pe foc si diluati in el gelatina stoarsa bine.

Lasati sa se raceasca usor si adaugati-l la treptat la  compozitia cu branza amestecand.

Varsati compozitia peste biscuiti.

Dati la rece cel putin 4 h.

Dupa acest timp, detasati usor filmul de pe pereti si demulati.

Indepartati filmul complet.

Puneti cheesecake-ul pe o farfurie de seviciu (cu atentie) indepartand hartia de copt.

Este gata, decorati dupa gust si serviti.

Bun cheesecake!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake rapid cu branza de vaci si lamaie (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

dantes 1

11.05.2019, 08:46

Delicios!

Gherca Daniela 1

11.05.2019, 17:18

Bunnnn!

Ina 1

11.05.2019, 21:55

vreau o felie sa ma racoresc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de zmeura, de ciocolata si glazura de ciocolata alba