Desert fursecuri inimoase

de Constelatialeu in Dulciuri, 15 Feb 2018 | 866 vizualizari

 

M-am pricopsit cu o raceala de poveste si trag de mine sa stau pe linia de plutire....cum imi plac provocarile si nu le rezist, am zis sa fac si eu ceva inimos, mai ales ca aveam ramasa niste crema de la priconuci si era musai sa o folosesc....nu sunt ele prea frumoase, ca nici starea mea nu-i una prea fresh, dar garantez ca-s delicioase......''Retete cu dragoste''

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g untura de osanza ( sau unt )
  • 150 g smantana grasa 30% grasime
  • 100 g zahar
  • 1 pliculet amoniac
  • un praf de sare
  • cca 450 g faina + pentru infainat
  • Crema
  • 100 g unt cu 80 % grasime la temperatura camerei
  • 100 g lapte condensat dellate cu cacao
  • Decor
  • ciocolata topita
Portii: 45
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri inimoase:

Intr-un castron punem smantana, untura, zaharul, sarea si cele doua oua, mixam bine, apoi adaugam amoniacul stins cu otet, omogenizam. Adaugam faina si framantam pana obtinem un aluat nelipicios, infainam blatul de lucru si intindem o foaie nu foarte groasa si decupam cu o forma inimioare, le asezam in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt. Se da tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, cca 20 min. Se scot si se lasa sa se raceasca, apoi se lipesc doua cate doua cu crema.


Crema. Untul la temperatura camerei se amesteca cu laptele condesant cu cacao.


Asezam fursecurile lipite cu crema pe un platou si le glazuram cu ciocolata topita si inimioare de la Dr.Oetker.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri inimoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

miki_a 1

18.02.2018, 08:32

Foarte bune fursecurile tale! Multă sănătate!

oanapl 1

18.02.2018, 17:00

Yami! Ce bune sunt! Multă sănătate!

mihaelar63 1

23.02.2018, 01:34

Bune trebuie sa fie

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

7583 puncte

Rocsi

4228 puncte

Satisfyyourcravings

4077 puncte

mirela0911

3262 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si stafide