Desert inghetata de nectarine

de katty in Dulciuri, 4 Iul 2017 | 562 vizualizari

 

Ador inghetata in general si pe cea facuta in casa, in special.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr nectarine
  • 70 gr zahar sau dupa gustul fiecaruia
  • zeama de o jumatate de lamaie
  • 30 ml lichior de migdale
  • 200 ml frisca lichida
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de nectarine:

Spalam fructele si le taiem felii. Adaugam zeama de lamaie, zaharul si apa cat sa le acopere si fierbem 5-7 minute, pana se inmoaie fructele.


Mixam compozitia pana obtinem un piure fin in care adaugam lichiorul de migdale si il lasam la racit.


Batem frisca spuma tare si o amestam cu piureul de nectarine. Punem compozitia intr-o forma si o dam la congelator, pentru cel putin cateva ore.


Servim inghetata, decorata cu felii de nectarine, diferite sosuri si frunze de menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de nectarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

dantes 1

06.07.2017, 14:14

Delicioasa!

ancutsa 1

06.07.2017, 15:04

Immm, ce arome, mi-au placut mult!

Catalina L 1

14.07.2017, 16:14

extra bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici