Desert ou de ciocolata umplut

de amalia01 in Prajituri, 24 Mar 2018 | 2411 vizualizari

 

Astazi am intrat in camara...la propriu...sa vad ce am, ce mi-ar mai trebui pentru retetele de Paste. Si am dat peste un ou de ciocolata...urias. Am dat fuga la frigider, am bifat ingredientele si am trecut la treaba: un desert-surpriza pentru printesa care tocmai si-a revenit dupa o raceala crunta. Deci..

 

INGREDIENTE

  • 1 ou de ciocolata maaare ( "mami, e un ou de strut!" )
  • 250 g branza mascarpone Delaco
  • 100 ml frisca lichida Meggle Creme Patisserie
  • 1 plic gelatina Dr. Oetker
  • 100 ml apa rece
  • 1 plic zahar vanilat Dr. Oetker
  • 3 lgt gem de caise
  • 2 lg zahar Green Sugar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert ou de ciocolata umplut:

Pentru inceput tai un capac oului de ciocolata cu grija. Eu am incalzit putin lama cutitului, dar tot zig-zag a iesit. Pui gelatina la hidratat in apa. Branza mascarpone o bati bine cu zaharul din stevie si zaharul vanilat, apoi adaugi frisca si bati la viteza mare, pana cand obtii o crema spumoasa. Gelatina hidratata o pui la foc mic pana cand se lichefiaza (ai grija sa nu fiarba!). Adaugi 2 linguri de gelatina in crema si bati in continuare. Dulceata de caise o amesteci cu 2 linguri de gelatina lichida si dai de-o parte. Asezi oul pe un suport ( eu am folosit o cupa de inghetata) si il umpli cu crema. Faci un gol in mijloc cu ajutorul unei lingurite si asezi dulceata de caise, pe post de galbenus.  

Servesti copilului cu mult drag. Efectul este garantat.  

Daca vrei ...si chiar ar fi indicat!...foloseste oua mai mici si vei obtine un desert special pentru masa de Paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert ou de ciocolata umplut" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu zmeura