Desert Prajitura cu branza

de Cofetarul Vesel in Prajituri, 5 Sep 2017 | 2925 vizualizari

 

Am descoperit aceasta reteta de la mama mea, cu putin timp in urma si m-am gandit sa o incerc. Rezultatul a fost unul exceptional, prajitura avand un gust foarte bun si un aspect frumos. Va invit sa incercati aceasta prajitura. Este o prajitura foarte buna si sanatoasa!!!

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 450 de grame de faina
  • 350 mililitri lapte
  • 3 oua
  • 100 de grame de zahar
  • 100 de grame de mac
  • 10 grame de praf de copt
  • Umplutura:
  • 500 de grame de branza de vaci
  • 150 de grame de zahar pudra
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Prajitura cu branza:

Blat: Turnam laptele intr-un bol, adaugam ouale si amestecam cu un tel aceste ingrediente. Adaugam pe rand zaharul si uleiul. Amestecam foarte bine dupa fiecare ingredient, apoi punem treptat faina in compozitie. Dupa ce am terminat de pus toata faina vom pune macul  si vom amesteca foarte bine compozitia cu un tel. La sfarsit vom pune praful de copt, vom amesteca bine aluatul si il vom turna intr-o tava, unsa cu ulei si pudrata cu faina. Vom pune blatul la copt 30 de minute, la o temperatura de 180C. Dupa ce blatul s-a copt il lasam la racit, apoi il taiem(orizontal) in doua foi egale.

Umplutura: Amestecam foarte bine zaharul cu branza pana obtinem o pasta.

Asamblare: Peste prima foaie de blat  vom pune umplutura, dupa ce o intindem bine, vom pune deasupra cealalta foaie de blat si vom pudra prajitura cu zahar pudra. Apoi prajitura este numai buna pentru servit. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza