Desert prajitura cu branza

de - Andreea - in Prajituri, 17 Ian 2018 | 15956 vizualizari

 

Noua ne plac tare mult prajiturile cu branza iar aceasta este un deliciu :) ... 

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 gr zahar
  • 500 gr branza ( eu am folosit Ricotta)
  • 80 gr unt
  • 100 gr iaurt
  • un praf de sare
  • 6 linguri cu faina alba tip '00'
  • 1\2 lingurita praf de copt
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza:

Punem intr-un castron ouale si zaharul si mixam pana ce devin spuma si zaharul s-a topit. 

Adaugam branza si amestecam in continuare. 

Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Il adaugam in bol si mixam. 

Adaugam si iaurtul (eu am folosit unul natural dulce) si amestecam bine toate ingredientele. 

Separat amestecam faina si praful de copt si o adaugam in bol. 

Tapetam o tava cu  hartie de copt si turnam compozitia. Nivelam totul cu o spatula. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 180 grade C, pentru aproximativ 45 minute. 

Cand este gata, o lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar pudra si o portionam dupa plac. 

Pofta buna !

 

 

TIPS-URI

1

Puteti inlocui ricotta cu branza proaspata de vaci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negrese de post