Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Era de mult pe lista mea de facut.
Un desert putin dulce, racoros cu mult mar si fara aluat. De aceea se mumeste 'invizibila'.
Cand o taiem vom vedea un 'foietaj' de mere.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/11/prajitura-invizibila-cu-mere.html
Incalziti cuptorul la 180°C.
Intr-iun castron bateti ouale intregi cu zaharul si vanilia timp de 5 minute pana-si tripleaza volumul.
Adaugati treptat laptele, untul topit si racit si faina amestecata cu praful de copt.
Curatati merele, indepartati cotorul si taiati-le in 4.
Taiati-le in felii foarte subtiri, la robot sau mandolina.
Puneti-le imediat in compozitia pregatita pentru a nu se inegri si inrobati-le bine.
Adaugati scortisoara si amestecati.
Ungeti cu unt vasul (20/30 cm) sau forma si presarati zahar.
Varsati compozitia.
O puteti umple pana la bord lasati numai 5 mm.
Coaceti la 180°C timp de 40- 45 minute.
Lasati sa se raceasca si decorati cu zahar pudra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult