Desert tiramisu fara oua si fara cafea

de Rahela Velicu in Torturi, 19 Feb 2018 | 2267 vizualizari

 

Un tiramisu special facut pentru a manca si copiii, delicios si racoritor. 

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 2 cutii ( 500 g ) de mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 linguri de zahar pudra
  • 1 ciocolata cu lapte
  • 300 ml lapte + 2 linguri de zahar
  • cacao
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tiramisu fara oua si fara cafea:


Incalzim laptele amestecat cu zaharul foarte putin.


Trecem fiecare piscot pentru cateva secunde prin laptele incalzit si punem intr-un vas de yenna un strat de piscoturi.


Mixam frisca lichida cu zaharul pudra si cu mascarponele. Ciocolata o taiem cu cutitul cubulete cat mai mici si o amestecam cu crema.


Adaugam peste piscoturi un strat generos de crema, iar apoi venim cu urmatorul strat de piscoturi insiropate pe care le acoperim cu alt strat de crema.


Dam la rece si puudram cu cacao inainte sa portionam.

 

TIPS-URI

1

Mie mi-au ajuns si piscoturile si crema pentru un vas mare de yenna si unul mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tiramisu fara oua si fara cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Rahela Velicu 1

21.02.2018, 11:41

Merci!

mihaelar63 1

23.02.2018, 01:31

Bun tiramisu

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 14:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu ciocolata si crema de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

RETETA RECOMANDATA
Tort "la metru"