Diverse... la gratar

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 11 Apr 2010 | 3237 vizualizari

 

daca-i vorba de gratare,apoi vin si io:)))).e mancarea la care nu contribui cu nimic,doar pap:))),cezar e sefu':)))

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc
  • carnita de vita
  • carnaciori de casa
  • copanele de pui
  • aripioare de pui(preferatele mele) 
  • piept de pui
  • sare,
  • piper,
  • mustar,
  • bere,
  • ulei plus..un gratar..plus..un bucatar:))) 
  • ceapa
  • ciuperci
  • ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diverse... la gratar:

carnea de porc,vita,pieptul de pui,se taie de marimi potrivite (mai groase decat snitelele)si se condimenteaza doar cu sare si piper


gratarul se incinge,se "curata"cu o bucata de slaninuta apoi se aseaza carnita


dupa ce s-a facut pe-o parte se toarna peste,putina bere,se mai lasa 10minute apoi iar se stropeste cu bere


aripioarele de pui se dau printr-un amestec de bere,ulei,sare,piper,mustar-ies absolut delicioase!!!!


carnatul,costita,se prepara ca atare,fara adaosuri


daca doriti frigarui,alternati pe betele pt frigarui:carne de pui(piept),ciupercute,ceapa,ardel

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Diverse... la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

elena1988 1

13.03.2011, 15:46

abia astept sa vina caldura m-ai bine

RuxyRux 1

02.02.2013, 12:43

Pai daca arata cum arata...normal )) n-au rezistat furaciosii...hay Gabyta ca scoti bani grei!

gaby_duceag 1

02.02.2013, 12:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut cu ciuperci