Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti

de Bucataras Diana in Mancaruri de legume, 11 Noi 2018 | 1370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole pestrita
  • 300 g fasole rosie
  • circa 300 g ceapa si castraveti murati
  • 1 carnat taranesc semiafumat
  • 200 g ciolan afumat
  • frunze de dafin
  • foi de tortilla
  • 2 lingurite de mujdei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti:

Spalam fasolea si o punem la inmuiat cateva ore, in vase separate. Dupa ce se umfla, schimbam apa si punem la fiert, tot separat cu cate 2 frunze de dafin si putina sare.

Intre timp feliem carnatul si castravetii si tocam cubulete ciolanul. Calim ciolanul in putin ulei circa 5 minute, apoi il lasam sa se racoreasca. Formam frigarui din felii de carnat, ceapa murata si felii de castravete murat, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincins la 180 de grade C, pentru circa 10-15 minute. Cand este fiarta fasolea, scurgem apa si blendam fasolea rosie cu mujdeiul si sare dupa gust, iar fasolea pestrita o blendam, apoi o amestecam cu ciolanul calit. Foile de tortilla le taiem triunghiuri si le rumenim 2-3 minute la cuptor. Montam dupa imaginatie si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Duo de fasole boabe cu frigarui de muraturi si carnati taranesti" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole bătută (frecată)