fasole batuta 123

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 27 Noi 2012 | 13592 vizualizari

 

 123

 

INGREDIENTE

  • 200g fasole alba
  • 2 cepe
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fasole batuta 123:

Fasolea se alege si se pune in apa calda ca sa se umfle, sa nu fim nevoiti sa o fierbem o zi intreaga.

Intre timp curatam ceapa si o punem la calit, dupa preferinta puteti adauga un catel sau doi de usturoi si il pisati. Cand fasolea s-a fiert, o lasam la scurs, dupa care o punem intr-un vas inalt si bagam blenderul, pana se face ca o maioneza. Punem usturoiul pisat si ceapa calita, eu am folosit uleiul in care am prajit ceapa, dar daca doriti puteti adauga cateva picaturi de ulei din sticla. Sare si ulei dupa gust si numai buna de pus pe paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "fasole batuta 123" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]