Fasole batuta

de madi_marin in Mancaruri de post, 11 Apr 2011 | 2250 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole uscata
  • 2 foi de dafin
  • 2 cepe mari
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune la fiert. Dupa ce da in cateva clocote, se arunca apa si se pune din nou la fiert. Se adauga foile de dafin si se lasa sa fiarba la foc mic pana ce boabele s-au inmuiat.


Se taie cepele marunt, se presara cu sare si piper si se pun la calit in putin ulei, apoi se adauga apa si se lasa sa se inabuse . Cand e inmuiata se adauga pasta de tomate si se mai lasa putin pe foc. Se da deoparte.


Fasolea fiarta se scurge de apa in care a fiert, se pune in vasul mare al robotului de bucatarie, se dauga ulei, sare si usturoi, apoi se mixeaza bine pana ce se obtine o pasta omogena.


Se serveste crema de fasole cu ceapa calita deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

madi_marin 1

12.04.2011, 14:29

fetele.....va multumesc.... ma bucur ca va place si fasolica si prezentarea....

elena1988 1

12.04.2011, 16:56

Bucataras Medi 1

16.04.2011, 21:07

ce pofta mi-ai facut............... ................o am si eu in plan saptamana viitoare..............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de linte