Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"

de lili in Mancaruri de post, 28 Iul 2010 | 9080 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole verde
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 ml ulei, sare, vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite":

Se curata si se taie bucatele fasolea, se opareste cu apa fierbinte si apoi se pune la fiert cu sare, vegeta si o ceapa. Se inabusa in ulei putin usturoi , apoi se adauga fasolea fiarta.
 Se opreste focul si se adauga daca mai e nevoie putina sare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu usturoi sau Pastai "aite"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

nadina73 1

29.07.2010, 01:53

e super pt zilel de post mai fac si eu dar cu fasole verde,galbenu aici nu gasesc5 furuc

lili 1

29.07.2010, 18:31

auleu!!!din graba am uitat sa il trec...multumesc de atentionare...

diaconta 1

25.08.2010, 22:13

Cand eram in vacanta la bunica la Dej,o puneam sa-mi faca aproape in fiecare zi se tot intreba cand o sa ma satur de ele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu legume