o data la 100 de ani merita ca o reteta sa innoate in ulei:)))
prajim ficatul direct in ulei incins cu capacul deasupra. La sfarsit saram si adaugam usturoi dupa gust .
Mamaliga nu e cazul sa va spun cum se face doar ca eu la sfarsit adaug cam 50 gr unt ,o face mult mai fina. E asa de simplu tot dar atit de bun ...mai ales pentru ficatul nostru mai exact fierea noastra:))))
1
aveti grija sa aveti la indemina ceva medicament pt digestie:))))))))))))))))
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro