Ficatei cu pipote si cartofi

de nadina73 in Ficat, 18 Iul 2010 | 8644 vizualizari

 

e foarte buna cu mamaliguta si cu varza proaspata murata. Mmmm...nebunie

 

INGREDIENTE

  • ficatei de pui 250 g
  • pipote de curcan 400 g (sant mai mari si mai gustoase)
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa mare
  • 1 /2 ardei rosu
  • putin ulei
  • patrunjel verde
  • 50-70 ml  lapte+1 lingura de faina
  • smanatana-pt final
  • mamaliguta amestecata cu branza(balmos fals-vezi reteta postata)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei cu pipote si cartofi:

Se caleste ceapa apoi se pun pipotele( fierte dinainte in apa cu putina sare) se lasa sa fiarba 15 minute apoi se pune ficatul ,cartofii taiati cubulete si ardeiul taiat bucatele mari,sare,piper si 1 canita de apa se lasa sa fiarba la foc potrivit 15 minute apoi se pune patrunjel verde si se stinge focul.Daca e prea subtire sosul se poate face 1 lingura de faina cu lapte si se mai lasa sa dea 2 clocote apoi e gata

Se serveste cu mamaliguta,smantana,murataura.

Eu am facut mamaliguta cu branza(vezi reteta balmos fals) si am papat cu ficatei si bineteles varza murata proaspata pusa de sotul meu(varza murata in 2-3 zile)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei cu pipote si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de ciuperci,kaizer si ficatei de pui