File de hering la gratar

de mamaieelena in Peste, 1 Mar 2011 | 10670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc.de hering file congelat 0,450 gr.
  • sare
  • piper
  • garnitura:
  • 1 cutie de 0,400 gr.fasole rosie boabe gata fiarta
  • 2 linguri ulei de masline
  • salata:
  • 1 salata verde
  • dresing
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de hering la gratar:

Pestele decongelat l-am dat printr-un jet de apa rece si l-am tamponat cu hartie prosop l-am asezonat cu piper,sare si rozmarin(uscat) si l-am pus pe gratarul de la aragaz.

Intre timp am desfacut conserva de fasole pe care am dat-o si pe ea intr-un jet de apa si am pasat-o cu blendarul manual. Intr-o cratita am pus uleiul la incins si am pus fasolea sa se prajeasca putin, i-am pus sare si piper si asta a fost tot.

Am pregatit si salata spalata taiata si dresingul facut din ulei de masline 1lingura sare,1lingura de maioneza,1 lingura de iaurt si zeama de la 1/2 lamaie.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "File de hering la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mena29 1

02.03.2011, 21:19

ce bine arata

mamaieelena 1

03.03.2011, 09:52

multumesc panacris

mamaieelena 1

03.03.2011, 09:52

multumesc mena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pasta de hering