File de peste cu praz în sos de vinegretă acidulată in vas Zepter

de Bucataras in Salau, 26 Noi 2012 | 3753 vizualizari

 

Reteta de File de peste cu praz în sos de vinegretă acidulată preparata in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  •  4 fileuri de peşte, aproximativ 180 g net bucata (poate fi folosit salau, etc)
  • 4 bucăţi mari de praz
  • 8 roşii deshidratate, tăiate în fâşii
  • 1 lămâie
  • 2 linguriţe de capere mici
  • 2 linguriţe de măsline negre
  • 1 dl de supă de pasăre
  • ulei de măsline
  • oţet balsamic
  • sare fină
  • piper măcinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de peste cu praz în sos de vinegretă acidulată in vas Zepter:

Curăţaţi prazul păstrând doar partea albă. Spălaţi bine bucăţile de praz şi tăiaţi-le oblic în trei bucăţi. Încălziţi un vas Zepter până când termocontrolul indică culoarea roşie, stingeţi focul, apoi adăugaţi puţin ulei de măsline şi adăugaţi bucăţile de praz. Căliţi-le fără să le daţi culoare, apoi adăgaţi supa de pui. Acoperiţi şi lăsaţi să fiarbă până se înmoaie.


În acest timp, tăiaţi lămâia în felii, tăiaţi roşiile deshidratate în felii juliene şi apoi tăiaţi măslinele pe lungime în acelaşi mod. Încălziţi un alt vas Zepter până când termocontrolul indică zona roşie, reduceţi la minim focul, apoi aşezaţi bucăţile de peşte, după ce le-aţi uscat în prealabil cu ajutorul unor şervete de hârtie şi le-aţi uns cu ulei de măsline. Rumeniţi-le pe ambele părţi.


Puneţi bucăţile de praz călit pe o farfurie, aranjaţi deasupra bucăţile de peste într-un mod atrăgător, apoi puneţi măslinele, feliile de lămâie, caperele şi roşiile deshidratate în vasul care a servit la fierberea bucăţilor de bar.


Stingeţi cu puţin oţet balsamic şi puţin lichid în care au fost fierte bucăţile de praz. Turnaţi acest suc peste bucăţile de praz şi apoi adăugaţi puţin oţet, după care adăugaţi un firicel de ulei de măsline.


Reteta advertorial Zepter



 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de peste cu praz în sos de vinegretă acidulată in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Bucataras 1

13.12.2012, 09:59

Retetele sint advertoriale Zepter, dupa cum se specifica la finalul modului de preparare. Acest lucru inseamna ca partenerul Zepter le trimite spre publicare (foto, ingrediente, mod de preparare)

diaconta 1

13.12.2012, 10:14

No bine ca stiu si eu ce-i ala advertorial )))))))))))))
sa ne trimita si pentru degustare,dar eu nu vreau peste

babi5 1

05.05.2013, 22:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume