Foietaj cu piept de pui si legume

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2013 | 5994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata aluat foietaj (400 g)
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei (eu am avut galben dar putem pune unul rosu pentru a da culoare frumoasa)
  • jumatate conserva ciuperci (200 g)
  • 2 oua
  • 3 linguri ulei
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • piper
  • jumatate lingurita patrunjel uscat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu piept de pui si legume:

Scoatem foietajul din congelator si il lasam sa se dezghete.


Intre timp curatam si spalam ceapa, apoi o taiem solzisori.


Spalam si ardeiul, il curatam de seminte si il taiem fasii.


Punem ciupercile la scurs, apoi le tocam marunt.


Pieptul de pui l-am spalat, l-am curatat si l-am taiat cubulete.


Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei la incins, apoi punem ceapa, ardeiul si lasam sa se inmoaie.


Adaugam apoi ciupercile si lasam legumele sa se caleasca impreuna pentru 5 minute.


Am adaugat apoi pieptul de pui, am dat focul incet si am amestecat pana acesta s-a facut.


Am oprit focul, am adaugat patrunjelul uscat, sare si piper dupa gust.


Dupa ce umplutura sa racit, am adaugat smantana, ouale, inca un praf de sare si am omogenizat.


Bucata de foietaj am taiat-o in 2 si am intins fiecare bucata intr-o foaie subtire.


Am tapetat o tava cu hartie de copt, am asezat prima foaie intinsa, am pus umplutura si am acoperit cu ce-a de-a doua foaie.


Am intepat din loc in loc cu furculita, apoi am "lipit" marginile cu ajutorul furculitei.


Am uns foaia de deasupra cu putin lapte si am dat tava la cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute, sau pana se rumeneste frumos deasupra.


Am lasat sa se raceasca apoi am taiat-o si am servit-o.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu piept de pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

alilianaa 1

28.07.2013, 08:54

tare bun!

Angelina_Elena 1

28.07.2013, 11:33

Caro, mai am asa ca te servesc cu drag!

Angelina_Elena 1

28.07.2013, 11:33

Liliana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, dovlecei si rosii cherry