Frigarui cu telemea de oaie si legume

de Mihaela11_jo in Mancaruri de legume, 2 Sep 2011 | 5031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame telemea de oaie
  • 5-6 cepe mici pentru frigarui
  • 3 ardei de 3 culori diferite(verde, rosu,galben)
  • 2 rosii mari
  • 2 dovlecei mici zuchinni
  • 2 vinete mici
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu telemea de oaie si legume:

Dovleceii si vinetele se taie rondele de cca 1cm grosime;rosiile se taie cubulete;telemeaua de oaie se taie de asemenea cubulete.

Ceapa se curata si se taie in jumatati;ardeii se taie in bucatii de cca 2-2,5 cm.

Legumele se ung cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza , apoi se pun pe betisoare .

Se incalzeste gratarul pe aragaz si se pun frigaruile , intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumenii uniform.

Se servesc cu lipie arabeasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu telemea de oaie si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 17:13

Rocsi
Multumesc Horia; dupa luna Ramadan, numai cu musafiri si invitatii la masa am simtit nevoia de ceva usor, fara carne

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:54

Ce buna trebuie sa fie telemeaua coapta cu legume langa ea

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu zmeura si ciocolata

de oanapl 7

ieri la 20:43

Rasol la cuptor, cu cartofi

de oanapl 7

pe 03.12 la 19:34

Reteta de crinkles cu portocala

de laura_n 7

pe 03.12 la 15:22

Supă/ Cremă de linte

pe 01.12 la 20:23

Mazare congelata pentru iarna

pe 30.11 la 20:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2547 puncte

Caty

1370 puncte

Panacris

1300 puncte

vasimur

1195 puncte

Constelatialeu

1156 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu vinete si dovlecei