Frigarui cu telemea de oaie si legume

de Mihaela11_jo in Mancaruri de legume, 2 Sep 2011 | 4135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame telemea de oaie
  • 5-6 cepe mici pentru frigarui
  • 3 ardei de 3 culori diferite(verde, rosu,galben)
  • 2 rosii mari
  • 2 dovlecei mici zuchinni
  • 2 vinete mici
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu telemea de oaie si legume:

Dovleceii si vinetele se taie rondele de cca 1cm grosime;rosiile se taie cubulete;telemeaua de oaie se taie de asemenea cubulete.


Ceapa se curata si se taie in jumatati;ardeii se taie in bucatii de cca 2-2,5 cm.


Legumele se ung cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza , apoi se pun pe betisoare .


Se incalzeste gratarul pe aragaz si se pun frigaruile , intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumenii uniform.


Se servesc cu lipie arabeasca.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu telemea de oaie si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

horia 1

07.09.2011, 23:35

un preparat sanatos si-o prezentare exceptionala.
felicitari !

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 17:13

Rocsi
Multumesc Horia; dupa luna Ramadan, numai cu musafiri si invitatii la masa am simtit nevoia de ceva usor, fara carne

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:54

Ce buna trebuie sa fie telemeaua coapta cu legume langa ea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Israeli Shakshouka