Frigarui cu telemea de oaie si legume

de Mihaela11_jo in Mancaruri de legume, 2 Sep 2011 | 5686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame telemea de oaie
  • 5-6 cepe mici pentru frigarui
  • 3 ardei de 3 culori diferite(verde, rosu,galben)
  • 2 rosii mari
  • 2 dovlecei mici zuchinni
  • 2 vinete mici
  • ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu telemea de oaie si legume:

Dovleceii si vinetele se taie rondele de cca 1cm grosime;rosiile se taie cubulete;telemeaua de oaie se taie de asemenea cubulete.

Ceapa se curata si se taie in jumatati;ardeii se taie in bucatii de cca 2-2,5 cm.

Legumele se ung cu ulei de masline, se sareaza si se condimenteaza , apoi se pun pe betisoare .

Se incalzeste gratarul pe aragaz si se pun frigaruile , intorcandu-le pe toate partile pentru a se rumenii uniform.

Se servesc cu lipie arabeasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu telemea de oaie si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

08.09.2011, 17:13

Rocsi
Multumesc Horia; dupa luna Ramadan, numai cu musafiri si invitatii la masa am simtit nevoia de ceva usor, fara carne

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:54

Ce buna trebuie sa fie telemeaua coapta cu legume langa ea

Rahela Velicu 1

13.06.2021, 14:02

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute gratinate