Intr-o tigaie mai mare punem 2 linguri ulei de masline si punem feliile de prosciutto taiate julien sa se rumeneasca.
Taiem in bucati ciupercile,ardeiul gras si tocam marunt ceapa.
Adaugam peste prosciutto si le lasam sa se inmoaie bine.
Separat spargem ouale intr-un castron si le batem ca pentru omleta ,asezonate cu sare si piper si cele 2 linguri de cascaval ras.
Turnam compzitia de oua peste legume,dam focul mic,acoperim cu un capac tigaia si lasam pe foc 10 minute sa se coaca,apoi o intoarcem pe cealalta parte pentru inca 1 minut. Pofta buna
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro