Fundite cu sunca si ciuperci

de Panacris in Farfalle, 23 Feb 2011 | 22849 vizualizari

 

Usor si gustos. Intotdeauna ai in camara o punga de paste, o cutie de ciuperci si ceva mezel.

 

INGREDIENTE

  • paste fundita (sau price model aveti) 500 GR.
  • ciuperci proaspete 500 gr. ( sau ciuperci conservate, congelate)
  • sunca afumata 250 gr. (sau pastrama de porc, sunca presata, ciloan afumat, etc.)
  • ulei de masline 100 ml
  • cascaval sau parmezan 100 gr.
  • oregano
  • sare 10 gr.
  • piper 2 gr.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fundite cu sunca si ciuperci:

Pastele se fierb in apa cu sare si un strop de ulei de masline, conform instructiunilor de pe ambalaj (al dente).


Ciupercile se curata si se taie felii subtiri. Se incinge uleiul de masline, se adauga sunca taiata cubulete si se lasa cca. 10 minute pana se rumenesc un pic.


Pastele se strecoara si se trec repede sub un jet de apa rece. Compozitia de sunca si ciuperci se combina cu pastele si se rastorna intr-un vas rezistent la caldura. Se presara cascavalul si oregano, sau chiar se amesteca in compozitie. Pastele se introduc la cuptor cca. 15 minute.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fundite cu sunca si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

elena1988 1

24.02.2011, 08:57

MIUTA 1

24.02.2011, 23:26

camelia75 1

21.09.2013, 12:25

Yamiiii.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu fructe de mare