Fursecuri

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 28 Dec 2010 | 2090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • esenta de portocale
  • 2 linguri lapte
  • 250 g faina
  • pt decor:
  • colorant alimentar verde
  • boamboane decor
  • nuca de cocos verde
  • pt glazura:
  • ciocolata amaruie
  • 50 ml frisca lichida
  • o lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Frecam untul cu galbenusurile si cu zaharul, adaugam apoi esenta, laptele si faina si framntam un aluat moale. Intindem aluatul in foie potrivita, nici subtire, nici groasa, apoi decupam sub duferite forme. Ungem o tava cu ulei si vom pune formele la copt pt app 20-30 min.


Intre timp pregatim glazura:


Punem frisca lichida, cu ciocolata si untul intr-un ibric si lasam pana se topeste ciocolata, dama la racit.


Dupa ce am scos fursecurile glazuram cu ciocolata, pe unele punem boamboane, pe altele nuca de cocos s i le dam deoparte pana se intareste glazura.


Pe braduti ii ungem cu colorant verde si ii bagam separat la copt, repetam faza cu glazurarea si la ei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.12.2010, 16:09

ms

-Miti- 1

29.12.2010, 16:17

foarte bine ti-au iesit!

Dana Cristea - pusikmea 1

31.12.2010, 15:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta cu stafide, nuci si migdale