Fursecuri cu ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 3 Ian 2014 | 1098 vizualizari

 

Tare buni! sursa Bucataresele Vesele,multumesc ptr reteta :*

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata neagra
  • 50 gr unt
  • 100 gr zahar tos
  • 2 oua
  • 200 gr faina
  • un praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de vanilie
  • zahar pudra ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Ouale cu zaharul,sarea si esenta de vanilie se mixeaza pana cand cristalele de zahar se topesc.


Se adauga ciocolata topita pe baie de apa impreuna cu untul nu inainte de a o racori.


Omogenizam apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam in continuare pana ce faina se incorporeaza.


Aluatul rezultat se da la rece ptr cateva ore sau peste noapte.


Se formeaza bilute mici care se trec prin zahar tos apoi prin zahar pudra din abundenta.


Se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc potrivit sau 170-180 grade.


Se servesc la o cafea sau ceai!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

diaconta 1

05.01.2014, 20:35

clau00 1

07.02.2014, 12:13

Ligia Bxl 1

07.02.2014, 12:40

multumesc fetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nasturei cu ciocolata